Фолкаджията Меди се забърка в любовен триъгълник.  Поне така твърди

...
Фолкаджията Меди се забърка в любовен триъгълник.  Поне така твърди
Коментари Харесай

Тъп PR! Меди с различната резба въртял любовен триъгълник с Моника Валериева и Марина Борисова

Фолкаджията Меди се забърка в любовен триъгълник.  Поне по този начин твърди нескопосния пиар, който артистът си прави. В схемата са включени бръмчалките Моника Валериева и Марина Борисова, видя HotArena.

Явно артистът желае да  пресече слуховете  за ексцентричната си полова ориентировка.  В светските среди от дълго време се приказва, че Меди плува на двата бряга и е подготвен на всичко за пари и кариера. Първите стъпки в поп-фолка той направи с помощта на тогавашното си гадже силиконката Гергана Райчевска,  която плащаше клиповете и първите му песни.  Сега, с цел да построи облика си на мачо Меди хвърля в общественото пространство  креватен истории,  на които могат да повярват единствено почитателките му в пети клас.

2 години  Меди имал връзка с Марина Борисова,  която скоро разбрала за пределната му връзка с Моника Валериева.

Включената в пиарската драма Марина твърди пред „ България през днешния ден “, че още от първите им срещи от края на 2019-а година има усеща към него за които той бил наясно. Отношенията им били на приливи и отливи, а през това време двамата съвсем не спирали да се разменят нежни и закачливи послания. За това приказват голям брой диалози и чатове сред двамата, в които се назовават коте, разменят си гальовни думи и стремежи за скорошно гушкане още нещо. Въпреки взаимните прелестни моменти сред двамата връзката им безусловно се сринала преди броени дни. Тук на сцената излиза Моника Валериева, която признава за връзката си с Любимеца на Азис.  Дупнишката плеймейтка даже татуира името на Меди на гърба си с латински печатни букви.  Двамата сякаш имат връзка от няколко месеца.

За да поддържат огъня на съчинените си истории, двете плеймейтки разиграват цирк в обществените мрежи,  като обясняват връзките си в скандални постове.

Марина пожела да резервира достойнството си и да осведоми Моника Валериева какво се случва сред тримата, а Моника дава отговор хладно, че не се интересува от драмата й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР